Natisni E-pošta

Statik

Potrebujete statika? Pokličite 059 037 440 - Inpro 22 d.o.o.

Delo statika zajema projektiranje in izdelavo projektno tehnične dokumentacije gradbenih konstrukcij skladno s smernicami pravilnika o projektni in tehnični dokumentaciji ter smernicami podjetja. Zajema poznavanje Eurocodov in zakonodaje s področja graditve objektov. Statik je odgovoren za kvalitetno in racionalno izdelavo projektne dokumentacije. Sodeluje in tehnično svetuje naročnikom, projektantom in zunanjim sodelavcem.

V podjetju Inpro 22 d.o.o. vam lahko z našim strokovnim teamom ustrezno svetujemo. Potreben je ogled objekta in proučitev obstoječega stanja ter diskusija glede vaših želja. Za takšno svetovanje sta potrebni vsaj dve uri svetovalnega dela, ki zajemata ogled, diskusijo s stranko in oblikovanje ustreznih rešitev. Cena za svetovanje in podajanje rešitev se oblikuje na osnovi porabljenega časa (minimalno 2 uri) in definiranih cen za svetovalno uro statika. Ogled, konkretno svetovanje in pripravo strokovne rešitve je možno izvesti po dogovoru in definiranju termina ogleda.


Ste zainteresirani? Vas zanima še več? Kliknite TU in pošljite povpraševanje! Z veseljem ga bomo obravnavali!


Če vam je lažje, nas lahko tudi kontaktirate na tel. 059 037 440 ali 040 169 112 ali tudi na mail:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , kjer smo vam na voljo za vse nadaljnje informacije.

 

statika

 

 
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Valid XHTML & CSS | Template Design projektiranje | Copyright © 2009 by INPRO 22 d.o.o.