Pasica
Pasica

Projektiranje


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/inprop31/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

hiše na ključ hiše na ključ
Pasica
Natisni E-pošta

Projekt za obratovanje in vzdrževanje (POV)

Za dodane informacije in vprašanja nam lahko pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali nas pokličete na 059 037 440.  

Vodilna mapa v projektu za obratovanje in vzdrževanje (POV) vsebuje naslovno stran, kazalo in splošne podatke o izvedeni gradnji. Prikazi vsebujejo slikovno gradivo, risbe in besedila v obliki jamstev, potrdil, seznamov, shem, navodil in podobnih sestavin, ki določajo pravila za obratovanje in vzdrževanje zgrajenega objekta in vgrajenih inštalacij, naprav in opreme. Sem spadajo tudi dokumenti, ki spremljajo vgrajene gradbene proizvode, naprave in opremo na trgu in določajo njihov način vgradnje, uporabe in vzdrževanja.

Značilni za ta projekt so prikazi minimalnih obveznih časovnih razmikov rednih pregledov ter rokov in obsega občasnih pregledov. Tu je tudi prikaz obsega vzdrževalnih del, ki zagotavljajo, da bo objekt ves čas uporabe izpolnjeval bistvene zahteve. Če je v objektu več kot eno stanovanje (ali poslovni prostor), je treba projektu za obratovanje in vzdrževanje priložiti tudi načrt za etažne lastnike, s katerim se prikaže lega posameznih stanovanj (ali poslovnih prostorov), lega skupnih prostorov ter lega zunanjih skupnih površin na gradbeni parceli.

 

projekt za izvedbo

 
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica

Sorodni članki

Pasica
Valid XHTML & CSS | Template Design projektiranje | Copyright © 2009 by INPRO 22 d.o.o.