Natisni E-pošta

INPRO 22 in MERKUR - Izberi svoj popust

Podjetje Inpro 22 d.o.o. postaja v domačem prostoru vedno bolj prepoznavno podjetje s področja projektiranja in inženiringa.

izberi svoj popust

 

 

Pogoji sodelovanja – izberi svoj popust:

 

Akcija izberi svoj popust uspešno poteka v Merkurjevih trgovskih centrih, zato smo se tudi sami odločili, da svojim strankam ponudimo enako možnost pridobitve dodatnega popusta za naše storitve.

O točnih datumih poteka akcije boste obveščeni na naši spletni strani, facebook profilu in na naših lokacijah v Merkurjevih centrih.

 V akciji lahko sodelujejo vsi, ki na dan akcije v naši poslovalnici podpišejo pogodbo za projektno dokumentacijo (IDZ, PGD, PZI, PID,..)., ne glede na njeno vrednost. Vsak izžreban kupon vam prinese najmanj 5 % popust.

 

V akciji izberi svoj popust ima stranka naslednje možnosti za pridobitev popustov: 
- vsak 100. kupon prinese 90 % popusta,
- vsak 100. kupon prinese 50 % popusta,
- vsak 100. kupon prinese 25 % popusta,
- vsak 50. kupon prinese 10 % popusta,
- vsi ostali kuponi prinesejo 5 % popusta.

Stranka dobi popust na izdelavo projektne dokumentacije v vrednosti, ki je na izžrebanem kuponu – najmanj 5% popust. Popust je možno uveljavit samo enkrat in se odšteje od končnega zneska podpisane pogodbe.

 Akcija izberi svoj popust poteka v naših poslovalnicah  v Merkurjevih trgovskih centrih v Vižmarjih v Ljubljani ter na Primskovem v  Kranju.

 Popust ni prenosljiv in velja samo za projektno dokumentacijo.

 
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Valid XHTML & CSS | Template Design projektiranje | Copyright © 2009 by INPRO 22 d.o.o.