Inženiring


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/inprop31/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Pasica
Pasica

hiše na ključ hiše na ključ
Pasica
Natisni E-pošta

Inženiring

Inženiring je integriranje oz. povezovanje več aktivnosti iz življenjskega cikla objekta ali sistema. Življenjski cikel objekta ali sistema obsega: opredelitev zahtev, konceptualno načrtovanje, detajlno načrtovanje in razvoj, izvedbo, uporabo in upokojitev.

inzeniring-inpro

Na nas se lahko obrnete že v fazi oblikovanja svoje ideje o graditvi objekta oziroma pri realizaciji nepremičninske naložbe. Pomagali vam bomo razvijati vaše ideje ter vas bomo pripeljali skozivse faze projekta, od idejnih zasnov do uporabnega dovoljenja vašega objekta. Ne bo se vam potrebno ubadati s kopico birokratskih postopkov od pridobitve lokacijske informacije, projektnih pogojev, soglasij na izdelano projektno dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja pa vse do same izdaje gradbenega dovoljenja. Vse to za vas opravimo hitreje in ceneje, saj je za nas čas neprecenljiv.

Strokovnost, inovativnost, kakovost in prijaznost storitev so vrednote, ki predstavljajo vodilo vsem našim inženirjem ter drugim sodelavcem. Menimo, da je za dobro sodelovanje potrebna predvsem velika mera prilagodljivosti ter korekten odnos do naših strank. Stranka je torej pri nas vedno na prvem mestu.

Lahko vam tudi pomagamo poiskati najboljšega izvajalca oziroma izvajalce, ki bodo ustrezali vašim zahtevam, tako da vam bo vaša gradnja v užitek in ne bo le kup težav, ki pogosto spremljajo nevešče investitorje. Pri nas lahko torej poiščete vse odgovore, povezane z gradnjo kot celoto ali posamezno fazo, mi pa vam bomo z veseljem pomagali.

Za dodatne informacije in vprašanja pokličite na 040 169 112, ali nam pišite na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica

Sorodni članki

Pasica
Valid XHTML & CSS | Template Design projektiranje | Copyright © 2009 by INPRO 22 d.o.o.